Модерна йога за модерни хора

Ива Дива представя своята програма, премахваща стреса на забързаното ежедневие
Модерна йога за модерни хора

"Модерна йога за модерни хора" е програма, създадена и усъвършенствана през последните 15 години от йога инструктора Ива Дива.
Тя комбинира в себе си по уникален начин традиционните йога асани и гимнастика. Философията е проста- даваме възможност на съвременния и свикнал на непрекъсната промяна човек да се възползва от всичко ценно, което носи традиционната йога, пречупено през съвремието. Сесиите са по-динамични и разнообразни от традиционните Fat Burning йога сесии. Програмата е комплексна и засяга всяка част от тялото. Ефектът от нея се дължи на комбинацията от стягане и разтягане на една мускулна група с изометрично стягане.
Програмата е предназначена за всеки, който иска да бъде в добра кондиция, да укрепи и моделира тялото си, да регулира метаболизма си или да оправи своята стойка и походка.
При редовни тренировки от два до пет пъти седмично и подходящ режим на здравословно хранене ще постигнете бърз и траен ефект на стягане и тонизиране.
Това, което ви е необходимо, за да следвате програмата е удобно облекло, което да не ограничава движенията ви, постелка, чист въздух или проветрено помещение и разбира се- добро настроение и енергия. Препоръчваме ви да не сте се хранили поне час и половина- два, преди началото на тренировката, както и да пиете вода чак след края на упражненията.

Предлагаме ви видео за бърза йога практка. Можете да тренирате заедно с Ива Дива и много други от най-добрите треньори на сайта на Wness TV.   

ключови думи:
асана йога спорт стрес

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Анкета

Къде ще сте през празничните дни?
Гласувай! Резултати Архив

Хороскоп

Близнаци
22 май – 21 юни