Рецептата за съвършен сутрешен секс

Рецептата за съвършен сутрешен секс

Сутрин мъжете са по-настроени за секс от жените. Особено удоволствие е за тях страстно да събудят партньорката си. Проучване показва обаче, че повечето от жените не са вдъхновени от подобна идея. Единственото, което мъжете трябва да направят сутрин е да си вземат душ и да отидат на работа.

1774366

Докато жените след събуждането си пред очите им се изписва цял списък от задачи, които трябва да свършат - от правенето на закуска, подготвянето на децата за училище, отиването на работа .... Мъжете, които желаят още повече да намачкат чаршафите трябва да станат по-рано, преди любимата си и да й поднесат закуската и естествено, след като я събуди с целувка.

1774364

В такъв случай жената ще има по-малко причини за негодуване и повече време да се отдаде на удоволствието. Жената има нужда от секс, когато емоционално е възбудена. А когато отвори очите малко време и остава за подобна ситуация, обясняват психолозите. Не е истина, че жените не обичат сутрешния секс. Необходимо им е малко повече време от мъжете за възбуждане, уточняват сексолозите, пише БГНЕС.

1774368

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Анкета

Къде ще сте през празничните дни?
Гласувай! Резултати Архив

Хороскоп

Близнаци
22 май – 21 юни