Какво издава за него домашният му любимец

Няколко интересни факти
Какво издава за него домашният му любимец
ДАЛИ Е ЧИСТОКРЪВНО ИЛИ "УЛИЧНА ПРЕВЪЗХОДНА"?
Ако четирикракият спътник на твоя човек е смесена порода, най-вероятно стопанинът му е състрадателен и отзивчив. Бъди сигурна, че в личния си живот действа спонтанно, на принципа "любов от пръв поглед". Представителите на силния пол, които предпочитат породисто куче, имат страхотен вкус, но по-често са от хората, които не търпят различно мнение. (Само си представи какво те чака, ако подхвърлиш пред собственика на аржентински дог, че неговият чистокръвен пес не представлява нищо особено.)

ГОЛЯМО ИЛИ МАЛКО?
Ако твоят сладур се разхожда наперено, да речем, с ротвайлер до себе си, явно държи да го забележат (защото кучето е четирикракото отражение на характера на своя стопанин). И нищо чудно той да предпочита да се пази емоционално. Каква е връзката ли? Домашните любимци са посредници в социалното общуване, а едва ли някой ще се престраши да погали подобен пес. Малокалибрените породи като дакел, примерно, са слабост на изтънчените и леко капризни стопани. 

ИЗИСКВА ЛИ МНОГО ГРИЖИ?
Мъжете, които имат куче с къса козина като, да речем, лабрадор, са непринудени също като своите любимци. Животните, които изискват повече грижи и поддръжка като сетер или коли често привличат собственици, които са малко повърхностни.
ключови думи:
домашен любимец

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Анкета

Къде ще сте през празничните дни?
Гласувай! Резултати Архив

Хороскоп

Близнаци
22 май – 21 юни