Да обиколим Витоша

За всички, които са изпуснали тазгодишната обиколка или не знаят за какво иде реч
Да обиколим Витоша

Завиждаме ви, ако не сте чували за Обиколката на Витоша, защото ви предстои да се развълнувате по един особено приятен начин. Това е един супер маратон с обща дължина 100 км (99,3, ако трябва да бъдем напълно точни) и положителна денивелация 1 869 м, който се провежда всяка година в четвъртата ни по височина планина.

Обикновено се състои през юни и участниците в него се придвижват по два начина – пеша и с велосипед. Избралите да се състезават по първия начин тръгват точно в полунощ, докато вторите имат привилегията да прекосят стартовата линия седем часа по-късно.

И тъй като следващото издание на маратона ще се състои чак на 14 юни следващата година, не би имало смисъл да ви разказваме всичко това точно в момента, ако преди два дни YouTube потребителят Микаел Стефанов не беше публикувал в канала си един репортаж от тазгодишната обиколка. И ако не сме успели да ви надъхаме със суховатото словесно представяне на инициативата, то кадрите от него със сигурност ще го направят.

Догодина може би ще се видим там, но ако нямате чак толкова търпение, можете да ни навестите на https://www.facebook.com/FitWell.bg

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Анкета

Къде ще сте през празничните дни?
Гласувай! Резултати Архив

Хороскоп

Водолей
21 януари – 19 февруари