Изкуство, спорт и забавление в едно - Крав Мага

Всеобщ факт е, че сме жертви на забързаното ежедневие и като такива обръщаме все по-малко внимание на себе си, а умората, стресът и заседналият начин на живот оказват своето влияние върху нас
Изкуство, спорт и забавление в едно - Крав Мага

Всеобщ факт е, че сме жертви на забързаното ежедневие и като такива обръщаме все по-малко внимание на себе си, а умората, стресът и заседналият начин на живот оказват своето влияние върху нас.

Започваме да губим формата, пъргавината си, качваме някое излишно килце и като че това не стига, та се намира и по някое дребно нещо, което да ни ядоса и трупаме ли трупаме нерви докато... в един момент се превръщаме в бомба със закъснител.

Въпреки това непрекъснато търсим начини да поддържаме здрав дух и здраво тяло ,както и да се освободим от натрупаните напрежение и стрес.

За наше щастие вече има далеч по-приятен начин как това да се случи, пропускайки безкрайните мъчителни упражнения във фитнес залата или изморителните кардио тренировки.

Решението за тези проблеми е много по-ефективно, забавно и различно от познатите ни до сега методи и се нарича Крав Мага. Интересна комбинация, като имате предвид, че само с едно посещение спортувате и горите калории и изливате цялата негативна енергия и агресия.

Всъщност Крав Мага представлява съвременна израелска система за самоотбрана. Тя е базирана на естествени реакции, прости движения и защитни принципи.

Крав Мага подготвя в обектите на самоотбрана, самозащита, борба и бойни умения, както и умения да защитават другите, всички в уникално и всеобхватно учение и начин. Тренировките се водят възможно най-реалистично.

Важна част от подготовката на трениращия е симулацията на реални нападения. Методиката на обучение е разчетена така, че да може да бъде изучена в максимално най-кратки срокове.

Въпреки че в България този вид спорт тепърва навлиза, набира популярност с доста бързи темпове. Вече има основано сдружение - "Крав Мага България”, което официално представлява израелската бойна система и организира редовни обучения, курсове и семинари.

Крав Мага е перфектният начин да съчетаем полезното с приятното и определено е една инициатива, с която си струва да се захванем.

Перфектната комбинация от 3 в 1-изкарваме натрупания стрес, забавляваме се и спортуваме докато се учим на самоотбрана - какво по хубаво от това?

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Анкета

Къде ще сте през празничните дни?
Гласувай! Резултати Архив

Хороскоп

Близнаци
22 май – 21 юни