Драстична програма за отслабване за богаташи

Храненето като лечение
Драстична програма за отслабване за богаташи

Драстичната програма за отслабване за богаташи е ефикасна диета за тези от вас, които трябва в кратки срокове да намалят килограмите си заради здравословен проблем.

Предлагам ви я заради интересната гледна на изтъкнатия специалист по холистична медицина д-р Шиам Сингха, който дава ценни съвети за хранене и лечение чрез диетите на аюрведа в книгата му "Храненето като лечение”.

Ето какво споделя самият д-р Сингха в книгата си:

"Веднъж ме посети богат пациент, който чул, че като част от терапията предписвам и диети. Това беше първата му консултация с природен лечител. Притежаваше щедри пропорции, беше се посветил на яденето на месо и пиенето на алкохол и очевидно имаше нужда да отслабне.

1556490inm.com

След като го прегледах и му поставих диагноза, с известна доза драматизъм му връчих един пощенски плик. Поръчах му да го предаде запечатан на жена си. Доста се изненадал, когато 3 пъти, когато 3 пъти дневно му били сервирани  пържола, шампанско и лук."

Инструкциите в плика са следните:

250 грама пържола
450 грама лук
1/2 бутилка шампанско /пенливо вино/

3 пъти на ден без нищо друго. Не се разрешава никаква друга течност освен водата, в която се вари лукът. Следвайки тази програма в продължение на 14-21 дни, пациентът на д-р Сингха успял да свали тлъстини и килограми, без това да доведе до загуба на енергия.

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Анкета

Къде ще сте през празничните дни?
Гласувай! Резултати Архив

Хороскоп

Дева
24 август – 23 септември