Ефективен лек срещи болки в кръста

Тази рецепта ще ви помогне
Ефективен лек срещи болки в кръста

Ако стадате от болки в кръста, които не ви дават мира от доста време, то тази рецепта ще ви помогнe.

Единственият продукт, който ви е необходим, за да си приготвите този стар народен лек, е джинджифил. Настържете на дребно няколко парченца джинджифил и ги поставете в марля или кърпичка. Сгорещете вода в тенджера и изстискайте сока от джинджифила. Разбърквайте сместа в продължение на една минута, след което потопете в нея памучна кърпа.

1688791Thinkstock/Guliver

Оставете кърпата да престои в лечебната смес 2-3 минути, за да се напои хубаво, след което я извадете и я наложете върху засегнатото място – на кръста или на гърба. Ако ви болят и двете, то тогава наложете лечебния компрес от прашните бабини тефтери и на двете места.

Ако кожата ви, е по-чувствителна, не е изключено да се раздразни и да се получи леко зачервяване. За да избегнете това зачервяване поставете тънка кърпа между кожата и компреса. Покрийте компреса с найлон и още една кърпа и го оставете да действа цяла нощ.

Още след първата процедура ще усетите значителноподобрение, тъй като болката вече ще започне да ви отпуска. След няколко процедури тя ще отшуми. 

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Анкета

Къде ще сте през празничните дни?
Гласувай! Резултати Архив

Хороскоп

Дева
24 август – 23 септември