Перфектна стойка в няколко стъпки

Можете да я имате, просто поработете върху нея
Перфектна стойка в няколко стъпки

Ей, стига сте се прегърбвали. На това ли сме ви учили, а? В никакъв случай! Целта ни винаги е била да ви държим гордо изправени и изпъчени. Затова не ни разочаровайте, а се вземете в ръце. Упражнявайте добрата стойка всеки ден и, рано или късно, ще я получите. Междувременно, нека ви дадем три добри идеи за следване.

1) Първата е хипер лесна за реализация. За да я осъществите, заемете изправен стоеж, с ръце близо до тялото и с обърнати напред длани. Въпросната ротация на ръцете ще ви накара да почувствате известно "дърпане" в раменете и неминуемо ще ви заповяда да изправите гърба. Изпълнявайте това движение поне веднъж в седмицата и бързо ще се отървете от лошия навик да се пречупвате на шест.

2) Ако работите в седнало положение, пред компютър, помислете за вариант да намерите алтернатива на стола. Фитнес топката е добро предложение, казвали сме ви и преди. Не е необходимо да седите през цялото време върху нея. И един час на ден ще ви е достатъчен, за да се възползвате от благоприятното ѝ влияние.

3) И не на последно място: напомняйте на тялото си каква е задачата му. Сложете листче с надпис "Изправи се!" някъде, където ще го виждате през цялото време. В забързаното ежедневие често забравяме за най-важните неща и е хубаво да се подсещаме за тях.

Е, толкова с препоръките. Ако вие имате някакви, не се колебайте да ни ги споделите – тук или във фейсбук.  

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Анкета

Къде ще сте през празничните дни?
Гласувай! Резултати Архив

Хороскоп

Дева
24 август – 23 септември