Използвайте паднали листа в домашния интериор

Златна есен е!
Използвайте паднали листа в домашния интериор

Най-красивите символи на есента са падналите листа в различни цветове. Именно те носят настроението и чара на този сезон.

Дори времето не е в състояние да ни създаде меланхолия, защото падналите листа са като хиляди слънца на земята и дори спокойно можем да ги оприличим с пъстри птици накацали по дърветата.

Природата определено е най-талантливият художник, който съумява да създаде багри, които спокойно могат да станат част от интериора и на дома ви.

Колегите от Decoist ви предлагат 4 семпли решения, с които ще внесете златната есен у дома.

1583025 Liz @ SavvySeasons.com

1. Съберете паднали малки клони с листа, жълъди и разноцветни листа , които ви харесват. Подредете ги във ваза, така че аранжировката да ви допадне като краен резултат. Не се отказвайте дори и да не се получат нещата от първия път – опитайте отново докато не достигнете до желаните резултати. В случай, че изберете да декорирате свещници е задължително да бъдете сигурни, че сухите листа няма да се подпалят.

1583026 Liz @ SavvySeasons.com

2. Декорацията на свещи не е толкова трудна, ако съумеете по правилен начин да подходите към реализацията на подобен проект. Използвайте това, с което разполагате в дома си. Не е нужно да похарчите огромна сума пари, за да постигнете желаните резултати. Използвайте личните си предпочитания като използвате чаши, които отдавна не са ви в пълен сервиз.

1583027 Liz @ SavvySeasons.com

3. Използвайте листата за аранжиране на фруктиерата, в която държите сезонните плодове и ядки. По този начин ще внесете повече красота и свежест в дома си. Не пропускайте да заложите на листа, които са с по-наситени цветове.

1583028 Liz @ SavvySeasons.com

4. С паднали есенни листа можете да направите венци, с които да украсите входната врата. За да могат листата ви да издържат по дълго време, спокойно можете да ги намажете с глицерин преди да ги сплетете във венец. По този начин можете да съхраните и плодовете, които ще бъдат част от есенния венец.

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Анкета

Къде ще сте през празничните дни?
Гласувай! Резултати Архив

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май