"Ергенът" Евгени Генчев крие, че е сгоден за красива украинка?

"Ергенът" Евгени Генчев крие, че е сгоден за красива украинка?

Евгени Генчев – "Ергенът" от новия сезон на едноименното шоу по bTV, изобщо не се вълнува от дамите, които се борят за сърцето му. Той отдавна е открил жената с главно "Ж" и възнамерява да ѝ е верен до края на живота си. Участието му в романтичното риалити е само за рейтинг, издадоха близки до тъмнокосия музикант.

Пианистът открил любовта още преди години в лицето на красива украинка. Двамата са сгодени и дори живеят под един покрив в Англия. Сънародничката на Зеленски имала пълно доверие в своя избраник и дори го поощрила да участва в реализирания в Турция праймтайм формат.

"Спокойна съм, знам, че никога няма да ми изневери. Иди, участвай – това е просто роля. Самата аз ще гледам епизодите не със свито сърце, а с огромен интерес", – с тези думи хубавицата накарала Евгени да приеме офертата на bTV.

Двамата са като женени, а може дори и вече официално да са сключили брак, пише "Уикенд”. "Преди време Генчев подари на изгората си пръстен с огромен диамант. Бижуто струваше луди пари – много повече от мижавата халка, която ще връчи на победителката в в предаването", издават отлично информирани източници на изданието.

 

След като миналото лято се заговори, че именно Евгени ще е новият "Ерген", в шоу средите тръгна упорита мълва, че виртуозният пианист е гей. Истината обаче, е че той не е обратен, а ако изобщо някога е имал някакви залитания по своя пол, то това е било още преди да срещне любимата си украинка.

ключови думи:
Ергенът Евгени Генчев

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Близнаци
22 май – 21 юни