Салма Хайек - сексбомба на 50!

Актрисата цъфти с годините и то без помощта на пластичните хирурзи
Салма Хайек - сексбомба на 50!

Салма Хайек е на 50 и изглежда НЕВЕРОЯТНО! Наскоро тя качи селфи от тропическата си почивка, на което взима душ ...по бански. "Вода - най-красивата и вкусна безценна необходимост на хората", написа до кадъра, който накара милиони да ѝ завиждат.

Малко след това актрисата отново защити имиджа си на неостаряваща сексбомба като пусна други няколко снимки, на една от които наблюдава отново по бански, нещо с бинокъл. Нищо чудно, че Хайек не се оплаква от липса на роли (за разлика от доста други свои колежки), тя просто е неотразима, въпреки че вече не е първа младост. 

 1960387

Наскоро хубавицата коментира моделите за красота от страниците на сп. The EDIT.

"Родена съм в погрешната ера. С големи гърди е невъзможно да уцелиш правилното нещо. Сигурна съм, че 50-те или 70-те щяха да ми подхождат повече. Но обичам думата "извивки". Това е артистично, красиво...Правата линия може да бъде скучна. Водата има извивки, вибрацията има извивки. Това е секси и могъщо. Няма да лъжа, предпочитам някои извивки да вървят навътре, отколкото навън, поне на някои места, но харесвам една жена да има извивки".

Съпругът на Салма - милиардерът Франсоа Пино - изглежда също харесва извивките, защото е щастливо женен за актрисата от 2009 г, насам. Двамата имат дъщеря - Валентина, която ще стане скоро на 10 годинки. 

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Анкета

Къде ще сте през празничните дни?
Гласувай! Резултати Архив

Хороскоп

Дева
24 август – 23 септември