Гласът на бг певец озвучава герой в „Семейство Адамс 2”

Гласът на бг певец озвучава герой в „Семейство Адамс 2”

В края на миналата година България получи уникалната възможност да бъде една от само шест избрани държави, които се включиха в световния конкурс за озвучаване на герой в предстоящото продължение на анимационния хит от 2019 г. "Семейство Адамс", съобщиха разпространителите от "Форум филм България". У нас филмът излиза на голям екран в петък (8.10.). "Вземете най-мизерното си настроение и се отправете на пътешествие", съветват разпространителите.

А българинът, който спечели правото да запише гласа си в историята, като стане част от "Семейство Адамс 2", е Митко Петров – Матео. Той спечелва организаторите със своя вокален диапазон и чудата и шантава артистичност, които са в съзвучие със същността на образите от обичаната от милиони фамилия Адамс.

Идеята на авторите на филма е била в дублажа на лентата да се включат гласовете на обикновени хора, а не само на известни актьори. На кастинга се явили хиляди. На всеки от избраниците са паднала по една реплика и то тя трябвало да бъде произнесена на родния му език. Думата е имала само комисията по избора. Никой не можел да има протежета.

Матео е една от изгряващите звезди в българската музика, който е автор на музиката и текстовете на повечето от песните си. През месец май тази година той издава своя първи музикален албум – "Различният" с 12 авторски композиции, като три от тях имат награди от Българско национално радио. Песента му "Сила", която се появява след загубата на баща му през декември 2020 г. и е посветена на личните загуби в семейството му, печели сърцата на публиката със силните думи и емоция и достига до 1-во място в класация на The Voice Radio and TV. На 16-ти ноември 2021 г. ще е официалното представяне на албума и авторската музика на певеца - "Раз/ЛИЧНИЯТ” концерт.

Матео искрено се забавлява по време на озвучаването на репликите, които ще може да чуем в българската версия на "Семейство Адамс 2" и споделя, че дублирането на филми е другата му голяма мечта и се надява и занапред да има възможност да работи в тази сфера.

В "Семейство Адамс 2" Мортиша и Гомес са силно смутени и притеснени от факта, че техните деца вече са пораснали, пропускат семейните вечери и имат все по-малко желание да прекарват страховито време с тях. За да възобновят връзката помежду им, двамата решават да натикат Уенсди и Пъгсли, заедно с чичо Фестър и останалите членове на семейството в стария чудовищен кемпер на фамилията, с който да поемат на една мизерна ваканция. Семейство Адамс са си семейство Адамс, независимо къде се намират, а забавното им и шантаво приключение ги среща с част от ексцентричните им роднини, с редица нови, изумителни герои и ситуации, след които, със сигурност, няма да са същите.

Режисьори на "Семейство Адамс 2" са Конрад Върнън и Грег Търнън, а сценарият на филма е дело на Мат Либерман, по образите, създадени от Чарлз Адамс.

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Анкета

Къде ще сте през празничните дни?
Гласувай! Резултати Архив

Хороскоп

Стрелец
23 ноември – 21 декември