Режимът на ангелите

Жаклин Жаблоснки
Режимът на ангелите

 ·      Режим на хранене и фитнес

"Вярвам, че всичко в умерени количества е ок. Разбира се, преди ревюто на "Виктория сикрет” не си поръчвам бургери и не се тъпча със сладолед. По принцип обичам да се храня здравословно и да готвя, затова и не ми е трудно, когато започна да се подготвям за ревюто. Целогодишно тренирам пилатес, наскоро опитах и бокс. Харесвам и двете, понеже тренират и тонизират цялото тяло.”

·      Здравословно меню

"Обичам яйцата, понеже са лесни за приготвяне. Обичам да правя бъркани яйца с различни зеленчуци – каквото имам под ръка в хладилника.”

1683602Pinterest

·      Поддържането на форма докато пътува

"Не мога да кажа, че е лесно, но започвам да свиквам. От треньорите съм научила някои лесни упражнения, които мога да правя навсякъде – планк, колело, упражнения за крака. Ако има фитнес в хотела, мога да опитам някои от уредите с по-леки тежести. Когато съм на път гледам да си нося и някакъв вид барчета.”

1683601Pinterest

·      Подготовката едно денонощие преди ревюто на "Виктория сикрет”

"Пия много вода преди ревюто, за да съм хидратирана. Избягвам рафинираните храни и десертите – наблягам на зеленчуците. Вечерта преди ревюто правя упражнения в стаята. А когато мина ревюто е време за бургер!”

1683604Pinterest

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Анкета

Къде ще сте през празничните дни?
Гласувай! Резултати Архив

Хороскоп

Дева
24 август – 23 септември