Фитнес съвети от звездни двойки: Аштън&Деми

Ето така трябва да подходите към съвместното си съжителство
Фитнес съвети от звездни двойки: Аштън&Деми

Изминалата 2010 г. определено бе доста трагична за една голяма част от холивудските двойки. Можем успешно да я наречем даже и "годината на разделите". Тъжим най-вече за Джим Кери и Джени Маккартни, които наистина изглеждаха щастливи заедно.

Освен да се развеждат (по няколко пъти) и да си изневеряват обаче, "любимците на Америка" много обичат и да спортуват заедно. Неслучайно папaраците често ги хващат в момент, когато напускат фитнес залата, хванати за ръка и добре тонизирани след поредната си споделена сесия.

Впрочем за някои от звездите спортът, а не спорът, е най-добрият начин да се справят с проблемите във връзката си, каквито очевидно харесват да си създават сами.

Нека ви припомним, например, за ето този много добър холивудски случай:

Аштън Къчър и Деми Мур 

Бившата любов на Брус Уилис буквално спечели от лотарията с 15 години по-младия от нея Аштън. Той, разбира се, е една добра причина човек да се поддържа в перфектна форма.

Е, Деми понякога наистина "прекалява" със здравословното хранене, като подлага себе си и него на безумни диети, но това, както се казва, си е техният прекаресен холивудски начин на живот. Не е нужно да го одобрявате.

За да не й остава длъжник, Аштън се включва с ентусиазъм във всяка нейна тренировъчна програма. А чрез Туитър, където двойката прекарва една съществена част от живота си, феновете също споделят техния спортен хъс.

Какво да вземете от тях?

Не, въобще не ви препоръчваме да ставате жертва на социалните мрежи. Все пак идеята да "документирате" фитнес постиженията не е толкова лоша. Не е задължително 5 000 хиляди човека да следят прогреса ви, макар че за повечето от тях той ще има доста вдъхновяващ ефект.

Важно е самите вие да виждате до къде сте стигнали, за да имате представа до къде още искате да продължите... 

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май