10 минути на ден за тонус и стегнато дупе

Освежете тренировката си!
10 минути на ден за тонус и стегнато дупе

Имате нужда от промяна в рутинната си тренировка?

Предлагаме ви страхотна алтернатива на треньорката Larysa DiDio, която ще ви помогне да тонизирайте тялото, да се погрижите за горната част на гърба и да стегнете дупето си.

Единствено се нуждаете от гирички и 10 минути на разположение. Всяко упражнение изпълнявайте в продължение на 45 секунди, като правите почивка за 30 секунди между отделните серии и упражнения. Повторете целия цикъл от упражнение 2 пъти.

1. За гръб, дупе и бедра

1582349Mich Mandel

Застанете в разкрачен стоеж с изправен гръб. Вземете гира между 3-8 килограма като я придържате стабилно с двете ръце точно пред гърдите. Стегнете дупето и започнете да изпълнявате клекове като се стремите да не накланяте торса напред. Разпределете правилно тежестта върху ходилата, като най-голяма стабилност можете да получите, ако разчитате на петите си.

2. За рамене, ръце, бедра и дупе

1582346Mich Mandel

Застанете в разкрачен стоеж като пръстите на краката ви трябва да сочат навън. Вземете гири еднакви по килограми и започнете да изпълнявате клекове като се стремите да не променяте стойката си въпреки и паралелното изпълнение на упражнението с ръце. В случай, че ви е твърде тежко - заложете първоначално на по-малки килограми!

3. За дупе, бедра, горна част на гърба, ръце

1582348Mich Mandel

Застанете в в лек разкрачен стоеж като краката трябва да са разположени на широчината на раменете. Вземете гирите в ръце и клекнете - при изправяне изтласкайте ръцете назад. Важно е при изпълнението на това упражнение гърба ви да е изправен и краката и дупето ви да са стегнати.

4. За плосък корем, горна част на гърба и стегнато дупе

1582347Mitch Mandel

Легнете по корем. Стегнете цялото тяло и повдигнете едновременно краката и ръцете, така че опората ви изцяло да падне върху корема.

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Анкета

Къде ще сте през празничните дни?
Гласувай! Резултати Архив

Хороскоп

Риби
20 февруари – 20 март