Усещане за сърф

Какво е да снимаш този спорт отблизо
Усещане за сърф

Родена във Венеция и израснала в Корнуол, Лусия Гриджи говори за сърфа с английски акцент и италианска страст. Всяка година тя отпътува към северния бряг на хавайския остров Оаху, за да снима как едни от най-добрите сърфисти в света опитомяват едни от най-дивите вълни на Тихия океан.

По принцип няма много жени, които се занимават с подобен тип фотография, а още по-малко са тези, които с готовност се потапят с готовност под бушуващата вода, за да уловят перфектния кадър. За нея чувството да бъдеш под вълната е сходно с това, което атлетите усещат, докато са върху нея. "Всъщност е много елементарно, стига да свикнеш с водата и нейното движение", казва тя, "Изисква време и опит, но в крайна сметка се свързваш с вълните и започваш да усещаш тяхната енергия, начинът, по който те карат сърфиста да се движи."891352Lucia Griggi891353Lucia Griggi891357Lucia Griggi

Представяме се, че не е като работата, която вършим всеки ден, но не можем да бъдем напълно сигурни. Вижте снимките тук и в галерията и преценете сами. А ако ви допаднат, станете част нашия колектив във фейсбук, и редовно ще получавате визуална стимулация от сходен характер. 

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Анкета

Къде ще сте през празничните дни?
Гласувай! Резултати Архив

Хороскоп

Стрелец
23 ноември – 21 декември