Танците: мисия възможна с още едно яко движение

Парти стъпка за палавници :)
Танците: мисия възможна с още едно яко движение

Предполагаме, че в началото на седмицата изобщо не ви е до танци, нали? Е, и на нас така. Но ако искате да се превърнете в крале на дансинга, не трябва да спирате да тренирате уменията си.

Затова като се приберете вкъщи тази вечер, вместо да се оплаквате от деня си, надуйте музиката и разкършете снага в ритъм.

Не се съмнявайте, че импровизираната ви денс сесия ще ви помогне да се освободите от натрупаното напрежение за нула време. Нещо повече, ще съдейства за изгарянето на немалък брой калории.

А в случай, че вече сте усвоили лунната походка и извивките на младата звезда Дивна, спокойно може да преминете нататък. Днес пък ви предлагаме да разучите парти стъпката на американския рап изпълнител Ем Си Хамър (MC Hammer).

Името му едва ли ви говори много. Но сме готови да се обзаложим, че хиляди пъти сте чували вечното му парче "U can't touch this", нали? А едно от любимите му движения е наистина адски просто за реализация:

Във видеото американският брейк и хип-хоп танцьор Седрик Търнър ви обяснява подробно как набързо да се превърнете в Ем Си Хамър: 

  • Заемете изправен стоеж, с разкрач на широчината на раменете 
  • С подскок кръстосайте крака отпред
  • После подскочете отново и се върнете в изходна позиция
  • Накрая направете хубава "вълничка" с тялото - нека тя започне от главата и се плъзне надолу, през талията, към коленете. Супер! За напреднали парти чудовища: добавете към въпросната извивка палаво посочване с пръст ;)

Е, ами, това е, абсолютно готови сте за купон! Упражнявайте се и резултатите няма да закъснеят. 

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май