Кратък урок по хип хоп. С Голди

Една млада хореографка и нейният балет демонстрират модерни танци
Кратък урок по хип хоп. С Голди

Нашите колеги от Sportuvai.bg - Сашо и Боян, си падат по готини жени, това е ясно. Но от известно време насам се увличат не от какви да е жени, а от по-спортни мацки.

Така че посещението им в танцово студио Pretty Dance Hall изобщо не ни изненада - там е пълно с красиви танцуващи дами, както инструкторки, така и клиентки ;) Поводът за визитата им там е блондинката Виктория Михова "Goldy" и балетът й V's Dance.

Голди е популярно лице и тяло от не един и два хип-хоп клипа, родно производство. Танцува на тематични партита, на концерти, прави хореография и, заедно с това, преподава уменията си всеки вторник и четвъртък от 19.30 в студиото.

Занимава се от малка с художествена гимнастика и това обяснява защо загрявката преди занимания включва доста елементи от този спорт. Специално за момчетата от Sportuvai Голди и нейната банда показват няколко от няй-яките си танци, както и чисто нова хореография, върху която работят в момента (по парчето на Rihanna - Diamonds).

Всичко това обаче може да видите в следващото клипче. И, не, това не са герои от музикален филм, а едни много яки мацки, които определено знаят какво правят ;)

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май