Горещ плейлист за тренировки в студено време

Музиката ще ви събуди, ще ви стопли и ще ви нахъса да се разкършите на открито
Горещ плейлист за тренировки в студено време
inm

Факт. През лятото ни беше прекалено задушно и тягостно за фитнес приключения на открито, а сега е обратното - зъзнем яко. Тренировките навън обаче дори през този период от годината са изключително полезни: те каляват организма, сгряват и имунизират срещу настинки и други неприятни състояния.

Разбира се, добрата екипировка е задължителна в случаите, когато се спираме на физическа дейност на открито. Препоръчително е да разполагаме и с хубав и "сгряващ" плейлист. Защото музиката ни мотивира, има потенциал да подобри фитнес представянето ни и ни носи тонове положително настроение и прилив енергия.

В духа на тези размисли, решихме да подберем за вас няколко супер подходящи парчета, с които на 100% ще успеете да "стоплите" и сесията, и себе си.

Чувствайте се свободни да запълвате и освежавате настоящия списък с песни. Колкото по-разнообразни са музикалните предложения, толкова по-добре.

Ето и нашите:

Canned Heat - Jamiroquai

Omarion - Ice Box Dance Remix

Hot N Cold - Katy Perry

Burn - Ellie Goulding

Hot Stuff - Donna Summer

Hot Tottie - Usher, Jay-Z

Fire Burning - Sean Kingston

Hot In Herre - Nelly

Ice Ice Baby, Zumba Remix - Vanilla Ice

Е, надяваме се, че сме успели да ви събудим и активизираме. Навън ви се струва хладно за раздвижване? Я, помислете пак :) 

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май