Всички обичат скално катерене

И холивудските красавици
Всички обичат скално катерене

Не се учудваме, че е така. Този екстремен спорт е прекрасна тренировка както за тялото, така и за ума. Развива концентрацията, издръжливостта и редица други качества. Ако още не сте се докоснали до неговата магия, ви съветваме да го направите веднага.

Е, не бързайте толкова – първо прочетете този кратък инструктаж и после се впускайте в приключения.

Между другото, не само ние, но и редица холивудски познайници обожават да се катерят. Не, нямаме предвид глезлата Дженифър Анистън, която вижда скала само на снимачната площадка. Става въпрос за ето тези красиви актриси, които често изкачват върхове и в реалния живот.

Кристен Бел

Симпатичната блондинка е страстен почитател на всички спортни дейности, които могат да се практикуват на открито. За това тя обожава да играе фризби със семейството си, луд планинар е и е доста запалена по спелеология.

Обича да покорява Malibu Creek State Park – популярна дестинация за скално катерене, към която са пристрастени и други любимци на Америка.

Кийра Найтли

Тъжно или не, Кийра доста грижовно крие своите фитнес тайни и никога не говори за триковете, с които се поддържа в добра форма. За щастие, папараците са неуморни и непрекъснато се месят в живота й.

Така преди няколко години те успяха да снимат Кийра в зала за катерене, обезопасена добре с въжета и седалка. Предполагаме, че вече е събрала смелост и преодолява високи скали, на непознати места.

Леа Мишел

Сладката Мишел, която нашумя покрай американския тийн сериал "Glee", също катери яко. Освен това, авантюрист по природа, тя не се страхува да се посвети на скалите дори след тежка нощ.

Обаче, ние ви съветваме да изкачвате върхове само в трезво състояние, по възможност.

Е, действайте! Хубавото време приветства всяко ваше спортно начинание :)

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май