Бързо във форма след раждането!

Само следвайте тези съвети
Бързо във форма след раждането!

Загубата на натрупаното тегло по време на бременността, не е мисия невъзможна. Това твърди 42-годишната индийска актриса, певица и мотиватор Раагешвари Луумба.

Тя казва, че лесно се е разделила с излишните килограми след раждането на последното си дете, като дори не ѝ се е налагало да ходи на фитнес. Ето и как е постигнала желаните резултати:

Правило 1: Обичайте корема си

Галете стомаха си всяка сутрин и му благодарете, че е износил здраво бебе. Важно е да обичате себе си и да изпращате позитивна енергия на тялото си.

Правило 2: Бъдете смела

Освободете бавачката, шофьора, чистачката... те не ви трябват. Прекарвайте повече време с бебето и съпруга си и се погрижете за дома си. Отслабването ще дойде натурално.

Правило 3: Вървете като войник

Забравете за автомобила и градския транспорт. Вървете до магазина. Вървете до кофата за боклук, Разходете малкото си съкровище в парка. Вървете, вървете, вървете... 30-минутно ходене се равнява на 150 изгорени калории.

Правило 4: Махнете мръсотията

Хващайте прахосмукачката и без извинения. Това е чудесно упражнение за ръцете ви, а чистенето с парцала помага на бедрата.

Правило 5: Бебешки фитнес

Поиграйте малко със своето мъниче. Легнете на пода и го вдигайте във въздуха, а после го поставяйте на гърдите си.

Сладурчето ви се учи да ходи? Бъдете плътно до него. Играчките са на пода? Започнете с навеждането!

Какво помага още?

Напади, скокове със събрани пети, сумо клекове, йога (вашето мъниче ще ви гледа в транс ), ритници от седнало положение.

Правило 6: Яжте, яжте и пак яжте

Не гладувайте и не обърквайте тялото си! То си има свой начин да свали излишните килограми. Атлетите не гладуват, те се хранят правилно и тренират.

Не залитайте по калоричните и нездравословни храни, а дръжте до себе си плодове, йогурт и зеленчуци.

Правило 7: Спете, когато и бебето ви спи

Ако в първите 6 месеца мъничето ви спи много, възползвайте се и почивайте с него, за да може да дадете време на тялото си да се възстанови.

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Анкета

Къде ще сте през празничните дни?
Гласувай! Резултати Архив

Хороскоп

Лъв
23 юли – 23 август