Романтичните дилеми имат край

С малко проявена хитрост
Романтичните дилеми имат край

Има мъже, които откровено си признават, че никак не са романтични. Да, но от това признание на нас - жените, не ни става по-леко :) Е, опитваме се да приемем ситуацията (заради другите хубави работи), но понякога  и ние се изправяме пред нуждата от щипка романтика. А когато не я получим, ставаме тъжни и неудовлетворени. Започваме да се оплакваме...

Затова, скъпи мъже, моля ви: проявете разбиране към по-особената ни същност. И от време на време  бъдете хитри, ако не романтични. Така ще си спестите куп неприятности и безсмислени дискусии.

Не сте по-изненадите, разбрахме. Не уважавате годишнини и прочее събития. Добре. Тогава преглътнете природата си и направете нещо специално за половинката си неочаквано. Изберете си случаен ден от месеца (може и днешния), а ако се налага, настройте си алармата, за да не забравите намеренията си. Купете ѝ цвете. Заведете я на вечеря. Хванете я за ръка и се разходете в парка. Всеки месец по едно добро дело и, хоп!, току-виж сте се озовали в рая :)

Сещате се за нейния "женски" период, нали? Вероятно сте забелязали, че тогава тя е по-раздразнителна, по-досадна и припряна. Не подклаждайте настроението ѝ - подсладете го! Скрийте в гардероба ѝ шоколад или бонбони. Когато се прибере от работа уморена и изтормозена и намери сладкишите, любимата ви със сигурност ще забрави за неразположението и ще се почувства обгрижена. А това е добре и за вас.

И не на последно място: трябва да сте слепи, ако не забелязвате промените по външния ѝ вид, които, в повечето случаи, предприема заради вас. Новата прическа, маникюр, дрехи :) То е ясно, че си я харесвате всякак, но понякога е добре и да ѝ го казвате.  "Колко си красива" е нещо като "Сезам, отвори се!", но с двойна сила :)

Е, това е то. Мили дами, не си мислете обаче, че романтиката е задължение само на мачовците. Напротив. Като нейни поддръжнички, също сме длъжни да я прилагаме. Знаете как!

А още любовни и други съвети ще откриете във фен-страницата ни във фейсбук. 

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Анкета

Къде ще сте през празничните дни?
Гласувай! Резултати Архив

Хороскоп

Стрелец
23 ноември – 21 декември