Още една пречка пред успешната връзка

Пътуването до работа?
Още една пречка пред успешната връзка

Няма да крием, че страшно се забавляваме с изследванията, които британски, американски, африкански и всякакви други учени, бълват със скоростта на светлината. Обаче, най-забавни са тези, отнасящи се до секса и любовта.

Последното проучване толкова истински ни разсмя, че смятаме да запазим доброто си настроение чак до края на вечерта. Нали е петък все пак.

Амбициозна група от американски експерти твърди, че ако пътуването до работа отнема на партньорите повече от 45 минути на ден, то съществува голяма вероятност (около 40%) връзката им да не просъществува дълго време.

Причината: стресовото придвижване до работното място фокусира мисълта върху тривиални неща и пречи на мозъка да сканира споделените хубави моменти. На всичкото отгоре ограничава възможностите за правене на секс :)

Обратно, двойките, на които не им се налага да пропътуват целия свят до офиса, са значително по-щастливи по отношение на съвместния си живот, твърдят специалистите.

Та... седнахме и се замислихме. Ако това наистина беше фактор в собствената ни връзка, сигурно отдавна щяхме да сме сами и нещастни. Защото пътят до работното ни място винаги е бил дълъг, а сега даже го вървим пеша.

Изобщо, на мнение сме, че подобни смешни причини по никакъв начин не би трябвало да пречат на щастието на хора, които истински се обичат и държат един на друг. Особено в страна, в която ходенето до работа е като че ли най-малкият проблем.

А вие: усложнява ли любовният ви живот маршрута до работа?

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Коментари 3
Подреди по: Най-нови
Най-стари
  • 3
    от Не е посочен | 16.06.2011 | 12:57
    Толей No 11 :) Нови Шкоди Соларис с климатици :)

    Ученички от СМГ фраш :) Студентки от СУ фраш :) Идеалка :)
  • 2
    от Не е посочен | 16.06.2011 | 12:40
    хахахахах :) А с градски транспорт ли? Защото всичко е от значение за успешната връзка ;0) И моделът на автобуса - също ;)
  • 1
    от Не е посочен | 16.06.2011 | 12:26
    Пътувам до работа 12 мин :) Не съм застрашен :) хаха :)

    п.п. Аз пък имам едно друго изследване което мога да споделя :)

    Немски учени доказаха, че френски учени не същестуват :)

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май