Как бързо да съблазните мъжа и защо да го правите?

Как бързо да съблазните мъжа и защо да го правите?

Живеем в патриархален свят, каквото и да говорят феминистките. И в него инициативата е на мъжа по подразбиране - той е този, който трябва да поиска брак или дори просто да прави секс. А работата на жената е да седи, може би да страда и да чака. Но тази подредба не е подходяща за всички дами - а някои се стремят да поемат контрола над живота си в свои ръце. И над секса също.

Въпросът как бързо да убедите мъж да има интимност може да стане по различни причини. За някои жени това е начин да проверят съвместимостта точно на брега на връзката; за други това е желание просто да се забавляват без дълго ухажване. Важно е да се разбере, че сексуалните отношения трябва да са съзнателни, взаимни и да носят удоволствие и на двете страни. Между другото, за някои жени сексът може да бъде начин да се чувстват привлекателни и уверени в себе си.

Как бързо да съблазните мъжа?

За да може един мъж незабавно да се разпали от страст и да поиска да се усамоти с вас в най-близкия хотел или където и да е, е важно да вземете предвид няколко аспекта, свързани както с психологията, така и с флирта. Ето няколко начина да ускорите този процес.

  • Флирт

Един от основните елементи за "възбуждане" на един мъж е флиртът. Използвайте езика на тялото: погледнете го в очите, докоснете го с леко, но смислено движение, усмихнете се. Покажете му желанието си без думи – мъжете обикновено реагират добре на невербални сигнали.

  • Кажете го с думи

Откровените разговори за сексуални предпочитания и желания могат значително да сближат дори напълно непознати. В най-буквалния и чувствен смисъл. Ако смятате, че е подходящо, не се страхувайте да бъдете директни и да заявите намеренията си, ако харесвате мъжа.

  • Комплименти и възхищение

Мъжете обичат и с ушите си! Те обичат да бъдат оценявани и да им се възхищават заради качествата си. Искрените комплименти за външен вид, интелигентност или мъжка енергия могат да помогнат на мъжа да се почувства желан.

  • Не пришпорвайте нещата

Парадоксално е, че когато една жена е твърде упорита в желанието си за интимност, това може да накара мъжа да бъде предпазлив. Важно е да му дадете време да вземе решение, като покажете желанието си, но без да оказвате натиск. Освен това, да не забравяме за вродения мъжки инстинкт на ловеца. Те, разбирате ли, не се интересуват твърде много, когато плячката не трябва да бъде проследена и примамвана, защото тя пада в ръцете им, трепереща и радостна.

Защо да съблазнявате мъжа

Въпросът "защо” е ключов, защото всеки човек трябва да е наясно какви цели преследва, когато започва интимна връзка. Има няколко причини, поради които една жена може да иска да ускори сексуалните отношения.

  • Тест на страстта

Привличането и страстта са естествени чувства. Ако един мъж е физически привлечен от жена, тя може да иска да изпита това чувство в реалността възможно най-скоро.

Интимните отношения могат да бъдат начин за укрепване на емоционалната интимност. Сексът помага да се отворите на по-дълбоко ниво, особено ако хората вече се чувстват привлечени един към друг.

  • Просто удоволствие

Понякога целта може да е чисто физическа – да се забавлявате, без да очаквате нищо повече. В този случай е важно двамата партньори да са на една и съща вълна и да разбират намеренията си.

От друга страна, нека бъдем честни: за някои жени е важно да проверят доколко един мъж е съвместим с тях не само емоционално, но и физически. Това може да бъде важен критерий за по-нататъшното развитие на отношенията, пише e-zdravey.com.

ключови думи:
секс съблазън флирт

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Везни
24 септември – 23 октомври