Мисията възможна: сияйна кожа

Момичетата от Jenite.bg отново ни дават ценни козметични съвети
Мисията възможна: сияйна кожа

Обичаме външната си обвивка! Нещо повече, стараем се да полагаме редовни грижи за нея, а мацките от любимия ни женски сайт Jenite.bg много ни помагат в тази задача. 

Само преди минути девойките споделиха с нас няколко чудни трикове за поддържане на сияйна кожа, които са "откраднали" от Абигейл Джеймс - една от най-известните козметички в индустрията. 

Та, ето какво трябва да правим, за да блестим ослепително от 100 километра разстояние: 

  • Да си приготвяме редовно "коктейли за красота" - от плодове и зеленчуци, разбира се. Въпросните напитки са пълни с полезни нутриенти, добри приятели на външната ни обвивка. Съветът на Абигейл е да опитаме домашно приготвен сок от: краставица, лимон, щипка джинджифил, целина, ябълка и авокадо. 

794175

  • Да поставяме резенчета краставица върху очите, за да премахваме черните кръгове и торбичките, издаващи преумора. За още по-добър ефект обаче, можем да правим следното: за една вечер да слагаме хрупкавия зеленчук, околоочния си крем и две чаени лъжички във фризера. На другия ден ще нанасяме студения крем и ще си правим лек масаж на клепачите с обратната страна на лъжичките. Накрая ще полагаме краставичките, за да завършим успешно процедурата.
  • Да не забравяме да масажираме устните. Точно така! За целта ще използваме четка за зъби и нежно ще ексфолираме повърхността им с нея, за да премахнем мъртвите клетки. След това задължително ще нанесем балсам.  

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май