За лака за нокти с любов

Няколко препоръки за това как да се грижим за него
За лака за нокти с любов

Момичета, знам, че обичате да оцветявате ноктите си. Затова съм сигурна, че се отнасяте добре с продуктите си за лакиране. Но, все пак, ще побързам да ви дам три бързи съвета за съхранението и употребата на лаковете. За всеки случай :)

- Никога не разреждайте лака с лакочистител! Защо ли? Ами, защото лакочистителите често съдържат ацетон, който може да навреди на формулата на любимия ви продукт. Тоест, да го "скапе". Ако искате да промените консистенцията на лака, ползвайте специален разредител за целта, който се продава по козметичните магазини и не струва скъпо. В същото време, само няколко капки от него ще ви разрешат проблема.

- Не съхранявайте шарените си шишенца в банята. Влагата и топлината не се отразяват добре на съдържанието им. По-добре ги дръжте на хладно и тъмно място, може и в хладилник. Така ще запазите идеалната им текстура за по-дълго време.

- Подреждайте ги и ги оставяйте в изправено положение. Когато са легнали, винаги съществува опасност течността да се излее напред и да се натрупа около шишенцето на отвора, с което да затрудни отварянето и ползването на лака. И отново – да навреди на подходящата му за нанасяне текстура.

Е, спазвате ли само тези три условия, мисля, че никога няма да имате проблеми с лакирането. 

А ако препоръките ми са ви харесали, заповядайте във фейсбук, за да си поговорим още по темата :) 

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май