Елегантни за 5 минути

С тази красива и лесна за направа прическа
Елегантни за 5 минути

Хей, сладурани! Получихте покана за официална вечеря днес, но не разполагате с време, за да отскочите до фризьорския салон? Няма проблем! Ей сега ще ви покажем как да оформите косата си за минути така, че да изглеждате невероятно.

Предварително уточняваме, че за да си направите настоящата прическа, гривата ви трябва да стига поне до раменете. Колкото по-дълга, толкова по-добре.

И така, да действаме:

  • Най-напред се срешете хубавичко с подходяща четка. Ако сте къдрокоски, съветът ни е да поизправите къдриците със сешоар.
  • После, съберете кичурите в ниска опашка и завържете с ластик.
  • Хоп! Ето го и най-важният момент: в основата на опашката (в областта над ластика) раздърпайте косата с пръсти, така че да образувате малка дупка.

Fitwell.bg (колаж)

  • Сега промушете цялата опашка през току-що направения отвор. Трябва да се получи интересно навиване от двете страни на главата. Супер!

Fitwell.bg (колаж)

Fitwell.bg (колаж)

  • Накрая вземете опашката и започнете да я втъквате в дупката, образувайки нещо като нисък кок отзад на главата. Падащите кичури захванете с фибички и фуркети. 

Fitwell.bg (колаж)

  • Може да завършите визията си с цвете в косата :) Не забравяйте да напръскате с лак, за да предотвратите бързото разваляне на фризурата. 

Всички ще ви харесат, не се съмнявайте. А за да получите повече яснота относно реализацията на прическата, ще ви поканим да изгледате видеото: 

Тук пък вижте още една вариация на това интересно оформяне на гривата: 

A Cup of Jo

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май