Бананова маска за коса

Домашно производство
Бананова маска за коса

Не знам за вас, но аз съм на мнение, че есента е най-подходящото време за промени във външния вид и най-вече – за експерименти с прическата :) Подстрижете се, направете си бретон, сменете пътя, на който разделяте гривата си.

И задължително, ама задължително си забъркайте домашна маска за освежаване на косата. Мога да ви предложа следната идея:

В подходяща купичка намачкайте хубаво един банан, средно голям. Получената смес трябва да е наистина гладка и еднородна, да няма бучици в нея, защото впоследствие отстраняването на продукта става доста трудно. Добавете в микса 1 чаена лъжичка бадемово масло. Разбъркайте.

Нанесете върху гривата - най-вече по краищата, които имат навика да изглеждат потресаващо в края на лятото. Оставете маската да подейства за около 20-30 минути. Измийте и нанесете балсам, както сте свикнали.

Резултатът трябва да е мека, добре хидратирана и омекотена грива. Опитайте! А ако процедурата ви е свършила работа (или пък не), ще се радваме да ни го съобщите във фейсбук. Обратната връзка е изключително важна за нас :)  

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април