Звездни йога новини от: Деми Мур

Няма само да практикува, ами и ще преподава
Звездни йога новини от: Деми Мур

След като се раздели с доста по-младия си съпруг – Аштън Кътчър, актрисата Деми Мур изпадна в сериозна депресия. Но бързо се взе в ръце и, макар че все още страда (мъничко) по голямата си любов, се чувства изключително добре. Това твърди сама в различни интервюта и публични изказвания.

Нещо повече, през последно време, подобно на редица друга звезди след развод, мадамата усилено набляга на сесиите по йога. И дори е решила да задълбочи познанията си в практиката и да стане... учител. Такива поне са слуховете покрай госпожа Мур, които тя все още не е потвърдила официално, но няма да се учудим, ако го направи скоро.

Припомняме, че Деми е дългогодишен фен на йога. И се надяваме, че ако мераците ѝ за преподаване се окажат верни, ще предложи на своите ученици готин клас, който наистина да удовлетворява изискванията им. Както и да им помага да напредват в обучението си.

Иначе, бившата жена на Аштън не е първата от звездните йогини с подобни амбиции. Само преди месеци стана ясно, че актьорът Ръсел Бранд също иска да става учител по йога. Но засега преподава неофициално само в дома си в Лос Анджелис, където, учудващо или не, събира много последователи.

Чудите се кой холивудски познайник още ще става гуру в близкото бъдеще. Ами, заповядайте във фен-страницата ни във фейсбук и ще научите първи.  

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май