8 храни за плосък корем

8 храни за плосък корем

Най-важното

Ако искате да имате перфектни плосък корем и дори да извадите плочки е много важно с какво се храните. Храните трябва да са добре подбрани и да не са в голямо количество. Това са тайните към плоския корем. Също така е важно да избягвате мазните храни и захарта, както и газираните напитки. Ето кои са 12-те храни, които ще направят стомаха ви плосък и ще предотвратят подуването и напълняването. Естествено няма как да стане без тренировка.

Бадеми. Не само те са полезни за корема, всички ядки са полезни, но в бадемите има и други хранителни вещества, като омега-3, и витамин Д, които са полезни за сърцето и пречи на рака да се разпространява. Освен това бадемите спомагат да не губите мускули и са идеалната храна за трениращите хора.

Домати. Те са богати на калий, който помага на организма ви да разгради храната. Това вещества пречи и на подуването на стомаха, което прави доматите идеалната храна за коремната ви преса.

Бобови растения. Тези растения са идеалната храна за подхранването на мускулите. Освен това бобът регулира вашето храносмилане и ви помага да изгорите мазнините.

Зеле, карфиол и броколи. Тази група зеленчуци е изключително полезна за организма ви. Те са богати на витамини А, К и Ц, както и на бета каротин. Освен това те са богати на калций, магнезий и фибри. Тези съставки са идеалните за тези, които искат плосък корем.

Сьомга. Отново полза от тази риба. Безспорно тя е една от най-здравословните храни. Тя е богата на омега-3 киселини, които са полезни за сърцето. Освен това е богата на протеини, които подпомагат изграждането на мускулите. А коремната преса се нуждае от протеини.

Диня. Тя не само ви помага да се хидратирате, но предотвратява запушването на кръвоносните съдове. Тя ще ви помогне да изхвърлите токсините от организма си.

Зехтин. Мазнините, с изключение на зехтина, са вредни за вашето здраве. Те съдържат вода и помагат за натрупването на килограми. Но няма как да премахнете напълно мазнините, а зехтина е най-добрия избор.

Оцет. Изследване на университета в Ню Йорк показва, че 1 лъжица ябълков оцет дневно ви помага да изгаряте мазнини. Изследването показва, че за 1 месец оцетът е помогнал на участниците в експеримента да свалят между 2 и 5 килограма. Освен това той намалява подуване на стомаха и помага за изкарване на коремна преса.

Вижте още: Диета без издънки.

Вижте още: Диета, която ще ви помогне да свалите 3 килограма за 3 седмици.

Ако тази статия ви е харесала, дайте един лайк на страницата ни във Фейсбук: https://www.facebook.com/FitWell.bg?fref=ts

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април