Любимците на 80-те

Любимите герои от най-хитовите сериали на 80-те
Любимците на 80-те

В телевизията има продукции, които остават незабравими дълго след тяхното излъчване. Днес решихме да обърнем поглед назад към 80-те години и на любимците от това десетилетие. Може би сте гледали някои от тези сериали, но сме почти сигурни, че сте гледали всички, затова се позабавлявайте с любимите си лица още един път.

"Бар "Наздраве" (1982–1993) 

Няма как да не сте чували за най-известния бар в света. Негов собственик е Сам Малоун (Тед Дансън), бивша бейзболна звезда. Редовните посетители са обикновени хора, понякога весели, понякога малко тъжни, със своите житейски проблеми и конфликти, които се опитват да решават заедно. Клиентите на бар "Наздраве" се знаят по име и си говорят на "ти".

"АЛФ" (1986 – 1990)

Макар че минаха двадесет и три години от заснемането на последния епизод на "АЛФ" , популярността на сериала не е избледняла. Реализирани са четири пълни сезона, а продуцентите решават да не заснемат нови серии не поради липса на зрителски интерес, а защото искат сериалът да се оттегли, докато е на върха. Сценаристът Пол Фуско е човекът, който движи куклата Алф и я озвучава. Той озвучава персонажа Алф/ Гордън Шамуей, във филма от 1996г. "Проект: АЛФ", в анимационните версии на сериала и във всички форми, под които се появява името на Алф, които са общо осем различни проекта. След приключването на всички версии на "АЛФ", Пол Фуско няма повече роли като актьор.

"Женени с деца" (1987 – 1997)

 Сериалът, от който се ражда един от най-култовите персонажи в телевизията – Ал Бънди, е "Женени с деца". Човекът, който придаде съвсем нов образ на професията продавач на женски обувки, няма да бъде забравен скоро. Ситкомът се радва на огромна популярност и реализира десет сезона. Припомняме ви, че беше направен опит за българска версия на "Женени с деца" , който обаче се оказа несполучлив.

"Напълно непознати" (1986 – 1993)  

Телевизионната продукция се концентрира върху нелепите преживявания на едно момче, което вижда Америка за първи път, и на трудните му взаимоотношения с братовчед му – единствения му роднина в тази непозната страна. Бедният гръцки овчар Балки Бартокомус пристига от родното си място - остров Мипос, Гърция, и заживява в напълно непозната обстановка с братовчед си Лари. Адаптирането на Балки към американския начин на живот ражда много от комичните ситуации в сериала.

"Пълна къща" (1987–1995)

Сериалът дава шеметен старт на кариерата на най-известните близначки в Холивуд - Мери–Кейт и Ашли Олсън (ако искате да разберете какви ги вършат момичетата сега, можете да надникнете тук). Двете играят една и съща роля на най-малката дъщеря Мишел Танер. В шапката към сериала девойките са представени като един човек – Мери-Кейт Ашли Олсън. "Пълна къща" се върти около историята как трима мъже се опитват да отглеждат три малки момиченца и има осем заснети сезона.

В нашата галерия, освен интересни снимки, ще намерите още информация за актьорите, както и незабравими цитати от сериалите. Приятно гледане!

P.S. На нашата фейсбук страница може да ни разкажете кои са вашите любими сериали от 80-те. 

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май