В роля с цената на здравето

Трансформацията на Джаред Лето за новия „Dallas Buyers Club“
В роля с цената на здравето

Каквото и да си говорим, драстичната промяна в теглото е последното нещо, от което се нуждаете, ако ви пука за здравето. Ако от това зависи дали ще можете да изиграете роля за милиони обаче, нещата започват да изглеждат по коренно различен начин.

Преди време актьорът и вокалист на 30 Seconds to Mars Джаред Лето умишлено напълня с над 30 килограма, за да влезе в ролята на убиеца на Джон Ленън във филма "Chapter 27” (2007 г.) и се зарече никога повече да не прави нещо подобно.1040028Колаж: FitWell.bg

Сега обаче необходимостта да се превъплъти в заразен с ХИВ транссексуалист за предстоящия да излезе "Dallas Buyers Club" го принуди да отслабне с над 18 килограма. За целта Лето почти спира да се храни и признава, че драстичната промяна е не само физическа, но и ментална. За нея той казва, че се отразява не само "на начина, по който ходиш, но и по който седиш и мислиш".

Заради тази си трансформация миналата година Джаред трябваше да успокои феновете си, че няма проблеми със здравето. В своя акаунт в туитър той написа "Благодаря ви за загрижеността... чувствам се малко слаб, но всичко е наред".

Малко след това Лето реши да се "похвали" съвсем явно с постигнатите резултати, наемайки режисьора и фотограф Тери Ричардсън да му направи фотосесия и ефектът от нея беше повече от "Уау!" В най-негативен смисъл.

Матю Макконахи също привлече внимание с екстремната загуба на тегло, която претърпя, за да влезе в главната роля в "Dallas Buyers Club" – тази на Рон Уудрууф. Рон е диагностициран със СПИН през 1986 година и не се надява на повече от 6 месеца живот, но благодарение на лекарствата, които внася незаконно в САЩ, успява да оцелее цели 6 години. 1040027

За още от нас, посетете https://www.facebook.com/FitWell.bg

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май