4 съвета, с които ще възпламените сексуалния си живот

Възползвайте се от тях!
4 съвета, с които ще възпламените сексуалния си живот

Копнеете за страст и взаимност, а в последно време наблюдавате как сексуалния ви живот не е това, което беше преди време и се чудите как да възвърнете блясъка във връзката и възпламените страстта.

За да събудите заспалото си либидо не е толкова трудно, особено ако съумеете да използвате по правилния начин някои простички и лесни за изпълнение съвета.

Насладете се заедно на филм на ужасите

Когато сме уплашени освобождаваме сериозно количество адреналин в организма. Благодарение на този химичен коктейл в кръвта, започваме да приемаме половинката си за по-привлекателна, твърди проучване публикувано в Sexual Behavior.

1628422Thinkstock/Guliver

Според учените, двойките които съпреживяват някакъв страх или ужас заедно се радват на завидно по-добър сексуален живот.

Например домашно кино с филм на ужасите, скачане с бънджи или други екстремни спортове, благодарение на които ще възпламените сексуалния си живот.

Романтична вечеря с правилното съдържание в чашата

Романтичните вечери са от изключително значение за възстановяване на равновесието във връзката. Ако я полеете и с чаша червено вино, то със сигурност нещата ще ви се получат изключително добре в спалнята.

Според учените жените, които пият по чаша червено вино дневно имат значително по-силно желание за секс, отколкото жените, които употребяват друг вид алкохол. Специалистите отдават този феномен, на полифенолите съдържащи се във виното.

Именно благодарение на антиоксидантите се увеличава значително притока на кръв, което дава отлични резултати върху либидото както при жените, така и при мъжете. Но се съобразявайте с количеството алкохол - не повече от 1 чаша червено вино!

Открийте страстта в коша за пране

Според учените миризмата на леко запотен мъж може да действа изключително възбуждащо на дамите. Но тук не става въпрос за мъж, който не се е къпал два дена и мирише, а на мъж който е бил чист без и току що се е изпотил. Същият ефект може да предизвика и аромата на жената върху мъжа, така че използвайте собствените си аромати за събуждане на повече страст помежду ви.

Не е нужно всеки път да тичате до банята да се къпете преди секс!

Експериментирайте да тренирате заедно в залата и преди да се пъхнете под душа опитайте един непринуден секс – изживяването ще си заслужава!

Дами заложете на червено секси бельо

Това с червеното – не е мит, а реалност! Имайте предвид, че червеното, дантелено бельо буквално може да възпламени интимната ви половинка, защото това е цвят който несъзнателно човек свързва с властта и страстта.

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април