Най-романтичният подарък

Неромантичният
Най-романтичният подарък
inm

Стане ли декември, започваме да се чудим какво да подарим на половинките си за Коледа и за съпътстващите я празнични дни.

Интересното е, че, след цял месец умуване, резултатът невинаги е достатъчно удовлетворяващ. О, да! Някои от нас така и не успяват да зарадват партньора си, въпреки положените усилия.

А причината за провалените ни намерения може да е адски тривиална: често подаряваме на другия неща, които самите ние искаме да получим. Факт.

Например, дамите имат навика да правят "неочаквани" романтични изненади, които остават неразбрани и недооценени от мачовците. А някои мъже купуват скъпи и напълно излишни аксесоари, ужасно трудни за съчетаване с наличното облекло на избраницата си. Е, важен е жестът, разбира се...

Но ако наистина мечтаете да зарадвате партньора/партньорката си, подарете му/ѝ това, което той/тя в действителност ще оцени, но не по степен на романтичност :)

И най-вече: не очаквайте същото в замяна. Важното е, че сте постигнали целта си – усмихнали сте близкия до сърцето си човек. А по-хубаво от това... няма.

Затова, моля ви, не изпадайте в безсмислени дилеми през настоящите дни. Радвайте се на зимата и на възможностите за почивка и забавление. Защото, ура!, толкова са много... 

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април