Модерна йога за модерни хора

Ива Дива представя своята програма, премахваща стреса на забързаното ежедневие
Модерна йога за модерни хора

"Модерна йога за модерни хора" е програма, създадена и усъвършенствана през последните 15 години от йога инструктора Ива Дива.
Тя комбинира в себе си по уникален начин традиционните йога асани и гимнастика. Философията е проста- даваме възможност на съвременния и свикнал на непрекъсната промяна човек да се възползва от всичко ценно, което носи традиционната йога, пречупено през съвремието. Сесиите са по-динамични и разнообразни от традиционните Fat Burning йога сесии. Програмата е комплексна и засяга всяка част от тялото. Ефектът от нея се дължи на комбинацията от стягане и разтягане на една мускулна група с изометрично стягане.
Програмата е предназначена за всеки, който иска да бъде в добра кондиция, да укрепи и моделира тялото си, да регулира метаболизма си или да оправи своята стойка и походка.
При редовни тренировки от два до пет пъти седмично и подходящ режим на здравословно хранене ще постигнете бърз и траен ефект на стягане и тонизиране.
Това, което ви е необходимо, за да следвате програмата е удобно облекло, което да не ограничава движенията ви, постелка, чист въздух или проветрено помещение и разбира се- добро настроение и енергия. Препоръчваме ви да не сте се хранили поне час и половина- два, преди началото на тренировката, както и да пиете вода чак след края на упражненията.

Предлагаме ви видео за бърза йога практка. Можете да тренирате заедно с Ива Дива и много други от най-добрите треньори на сайта на Wness TV.   

ключови думи:
асана йога спорт стрес

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април