10 минути за красиво дупе и стегнато тяло

И отличен старт на деня
10 минути за красиво дупе и стегнато тяло

Предлагаме ви една наистина страхотна тренировка за отличен тонус, стегнато тяло и изваяно дупе на Larysa DiDio. Всичко от което се нуждаете е гирички и 10 минути на разположение.

Изпълнявайте всяко упражнение в рамките на 45 секунди, почивайте 30 секунди между отделните упражнения. Повторете всички упражнения още два пъти.

1642232Mich Mandel

В разкрачен стоеж, придържайки една гира с двете ръцете я вдигнете над главата. С клякането спуснете двете ръце с гирата точно пред гърдите. Стремете се да придържате гърба си изправен.

1642230Mich Mandel

В това упражнение са включени значително по-голям брой мускули. Затова е необходимо да се придържате към последователността при изпълнението им.
Застанете в разкрачен стоеж, така че пръстите на краката да сочат навън. Вземете гирите и с изправен гръб клекнете. Изправете си като вдигнете гирите до нивото на гърдите, след което ги вдигнете нагоре.

1642229Mich Mandel

Застанете в лек разкрачен стоеж. С клякането изнесете двете си ръце с гири пред колената, а с изправянето приберете ръцете към тялото.

1642228Mitch Mandel

Легнете на пода по корем с леко раздалечени крака, които да се намират на нивото на раменете. Сложете ръцете си над главата и повдигнете едновременно ръцете, торса и краката, докато сте със стегнато дупе. Преместете ръцете встрани и назад и вдигнете само торса.

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април