Четири силни магнитни бури ни удрят до края на март

Четири силни магнитни бури ни удрят до края на март

Домино от магнитни бури ни чака до края на март. През тези периоди е по-добре хората, които по-лесно се влияят от тези промени, да ограничат всяка трудна и напрегната работа, да отделят повече време за комфорта и здравето си, съветва zdrave.to.

Лекарите препоръчват да се откажете от лошите навици, да пиете повече чиста вода, да излизате на чист въздух и да не забравяте да приемате лекарства и да наблюдавате показателите на тялото, по-специално кръвното налягане.

Първият адски удар идва на 15 март. Силата му ще е много мощна - 4 бала и ще се превърне в неприятна "изненада" за хората с хронични заболявания. На този ден трябва да се подготвите и внимателно да наблюдавате здравето си. Ако е възможно, трябва да се запасите с всички необходими лекарства и да намалите физическата активност.

Геомагнитното смущение на 15 март, въпреки тежестта на проявлението и силата на въздействието, няма да продължи дълго. Ще отшуми за ден. Тогава можете отново да си починете, да свършите важни неща и да се насладите на спокойните пролетни дни.

Магнитна буря със средна мощност – 3 бала ще се появи след това на 24 март. Почти незабележимо вълнение ще смути малко само хората с метеорологична зависимост. По-нататък силата на бурята ще нараства, като на 25-ти ще достигне 4 бала.

Продължавайки от предишните дни, се очаква удар от 7 точки на 26 март, което може да бъде проблем за здравето и благосъстоянието на много хора.

В края на месеца ще има още една магнитна буря от 4 бала – в последния ден – 31-ви март. Влиянието ѝ ще бъде доста забележимо, но не и разрушително за здравето.

Според множество изследвания и данни магнитните бури са доста опасни за хората, тъй като влияят негативно не само на кръвоносните съдове, но и на психиката. В същото време, продължителността на вълнението засилва емоционалния компонент на човека, прави го по-раздразнителен. Към днешна дата е доказано, че не само метеорологичните хора страдат от магнитни бури, но и напълно здрави хора.

ключови думи:
магнитна буря

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април