Какво са фет бърнърите

Какво са фет бърнърите

Ако допреди години фет бърнърите са се използвали само като спортни добавки, то днес тяхното предназначение е далеч по-всеобхватно. Понеже се определят като чудесно средство в борбата с излишните килограми, много хора посягат към тях, когато искат да намалят теглото си и да направят ежедневието си много по-здравословно. Приемат се под формата на хранителни добавки от жени и от мъже, а дозировката им зависи от потребностите на организма, които са строго индивидуални за всеки.

Какво са фет бърнърите

Предназначени са за отслабване, но не са "магическо хапче”, което ще ни преобрази за кратко време. Предлагат се под формата на прах, на капсули и таблетки, което прави начина им на приемане разнообразен. Ще откриете също така и fat burner за жени и за мъже, както и различни видове хранителни добавки за отслабване, като липотропни и термогенни. Преди всичко обаче, трябва да сте напълно наясно с тяхното влияние, а именно:

  • Имат много полезно действие, но не са вълшебни и със сигурност не е добро решение да залагате изцяло на тях, ако целта ви е да се сбогувате с излишните килограми. Най-добрият начин да ги използваме, е като ги добавим към основното меню и се придържаме към балансираното хранене;

  • При една редовна консумация на fat burner, тялото ще започне да изгаря повече енергия, а респективно и мазнини. Важно е да се отбележи, че не можем да говорим за подобен ефект, ако често похапваме сладкиши и тестени изделия;

  • За да са резултатите наистина добри, е нужно да приемаме добавката fat burner половин час преди хранене. По този начин ще се прояви по-добре нейното благотворно въздействие върху метаболизма;

  • Фет бърнърите съдържат и кофеин, което добавя една голяма удивителна към тяхната употреба. Внимавайте с дозировката и преценете възможностите на организма си, за да не бъде ефектът обратен – наместо тонизирани и заредени с енергия, да се почувствате изтощени и унили.

Има много какво да се каже за хранителна добавка като фет бърнър, която е заложена в програмата на много фитнес ентусиасти, споделящи положителните си мнения за този суплемент.

Какви видове има

Съвременните фет бърнъри се срещат в няколко разновидности – липотропни, термогенни, въглехидратни блокери и др. Първите два са най-често разпространени, като при тях основното действие е подобряване на метаболитните процеси и възпрепятстването на складиране на излишни мазнини. Помагат за транспортирането им, а след това и за тяхното изгаряне. Пият се в комбинация с добра диета и чести физически упражнения, за да бъде ефектът от употребата им пълен. 

Как се пият 

Препоръчително е да не пиете фет бърнъри повече от 4 седмици, без да правите паузи. Цикличната му употреба е правилният вариант в случая, като по този начин ефектът от добавката е най-добър. Ако не се правят никакви прекъсвания, тялото ще свикне с него и няма да видите желаните резултати. За да се повиши метаболизмът е добре да пиете суплемента половин час преди фитнес тренировка и след ставане от сън. Коректното определяне на дозата е на база телесно тегло и вида на продукта. 

ключови думи:
фет бърнинг

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април