Анди Гарсия идва в България

Анди Гарсия идва в България

Холивудската звезда Анди Гарсия се готви за пътуване в България през октомври. Това стана ясно, след като той се присъедини към актьорския състав на предстоящия филм "Непобедимите 4". Както "Монитор" пръв писа, клапата на заглавието се очаква да щракне в София именно следваюия месец. То ще носи названието "Коледна история", разкри самият Слай, който отново ще видим във франчайза.

Освен с него във френчайза, режисиран от Скот Уо 65-годишният Гарсия ще играе заедно с Джейсън Стейтъм, Долф Лундгрен, и Ранди Кутюр. Макар сюжетът още да се пази в тайна, вече е ясно, че Гарсия ще влезе в ролята на на ЦРУ, назначен да придружава Непобедимите в последната им мисия.

Филмът отново ще се фокусира върху група ветерани наемници, а Джейсън, Долф, Ранди и Силвестър ще повторят ролите си от предишните три части на лентата. Сценарият на филма е написан от Спенсър Коен.

Други големи имена, които ще видим в идната лента са още 50 Cent, Меган Фокс и Тони Джа.

Припомняме, че вместо като четвърта част от франчайза филмът ще послужи като спин-оф продукция. И въпреки че подробностите около сценария не се разкриват, фенове предполагат, че историята в новото разклонение от поредицата ще гравитира най-много около героя на Джейсън Стейтъм. В причина за това се превърна именно работното заглавие на проекта, тъй като наименованието на Коледа на английски съвпада с фамилията на героя на гологлавия екшън артист – Кристмас.

Освен Стейтъм у нас се очаква да пристигне и Арнолд Шварценегер, който постепенно се превърна в своеобразна дясна ръка на Слай в дирижирането на франчайза. Сред имената, които бяха спрягани за поява пред камерата на "Непобедимите", са още любимецът на феновете на супергероите Робърт Дауни Джуниър, Дейв Батиста и Лиам Нийсън, който само преди няколко месеца също бе на снимки у нас.

Клапата на "Коледна история" се очаква да щракне в студиата на "Ню Бояна". Преди да излети за България пък, Сталоун се подготвя и с допълнителен реквизит. Сред елементите, върху които набляга, е бижу за неговия герой Бари Рос. "Тъкмо приключих с дизайна на новия пръстен за "Непобедимите 4". Малко е тежък, но със сигурност ще развие мускулите около пръстите", написа 75-годишната звезда в социалните мрежи.

 

 

Източник: Монитор

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април