Здраве, поднесено на чиния

Фондация Health on a plate ще ни припомни истинския вкус на храната в края на месеца
Здраве, поднесено на чиния

Много ми се иска още от самото начало да ви кажа какво ще правите във вечерта на 31 март, но всяко нещо по реда си.

Стига да не отваряте сайта ни за първи път, сигурно ви е направило впечатление, че от едно известно време насам си говоря на хранително-вкусови теми с разни интересни хора. Това съвсем не е случайно. Още от самото начало знаех, че покрай тях ще се случват събития, които определено заслужават вниманието на всеки, който отговаря на поне един от следните критерии:

  • Обича да яде храна

  • Обича храната, която яде, да е вкусна

  • Обича храната, която яде, да е с установен произход и да го прави по-здрав

Да, това сте вие. Това съм и аз. Ето защо за нас е важно да знаем, че нашите познайници от Foodies' и Истинската храна, The Art of Real Food и Coral Club обединиха стремежа си към един по-здравословно и вкусно нахранен свят във фондацията Health on a plate.

Health on a plateВ този си формат те обещават да ни припомнят забравения вкус на здравето в едно събитие, което ще се състои от 17 ч. на 31 март (събота) в Плюс това (София, ул. "Марин Дринов" №30).

Достъпът до мероприятието ви е гарантиран на цената на една усмивка. Не забравяйте да вземете със себе си и известно количество апетит, защото форматът на събирането ще е подчертано дегустационен.

Освен да хапнете, там ще имате възможност да се запознаете лично с организаторите (с изключение на Галя и Диана от The Art of Real Food, които ще подкрепят събитието дистанционно поради служебни ангажименти), както и с много други хора, които споделят вашите ценности и интереси. В това число и част от нашия екип, който няма как да не си натика медийния нос в чинията. За нея знаем, че ще е пълна догоре със страхотните продукти на Истинската храна – както в сурово състояние, така и приготвени от фуудитата, които са нещо като кулинарни магьосници.

Там ще можете да подпомогнете SOS Детски селища България – организацията за социално развитие, която гарантира правото на всяко дете да расте в семейство, да има детство и бъдеще.

Там ще получите и уникалния шанс да участвате в специалната томбола, за която тая няколко много вкусни предчувствия и надеждата да ме изтеглят минимум три пъти.

Там ще изкарате една много приятна вечер в навечерието на април! Не пропускайте да заявите своето присъствие тук.

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април