Здравето ще се сервира в Благоевград

Health on a plate с дегустация и семинар на тема „Основи на храненето“ на 24 април
Здравето ще се сервира в Благоевград

Пиша ви бързо и стремително, защото естеството на новината го изисква от мен. Почти месец след като софиянци разбраха, че храната има вкус, дойте време същото да сполети и благоевградчани. Това отново ще се случи благодарение на фондация Health on a plate и пак ще стане по същия апетитен начин.

Разликата е, че този път събитието ще има и лекционна част, която ще даде възможност на присъстващите да гарнират вкуса с немалко знания на хранителна тематика. То ще се проведе на 24 април (вторник) от 18 часа под наслов "Основи на храненето". Мястото, както вече стана ясно, е в Благоевград, с точен адрес ул. Александър фон Хумболт №8.

Семинарът ще бъде организиран в три модула, като всеки от тях ще бъде воден от добре запознат със съответната тематика лектор. В първия модул Александър Тосков от Истинската храна ще ни разкаже какво всъщност яде средностатистическият българин, какво е качествена храна и защо е добре да я ядем.

Вторият лектор е Борис Тасев от Foodies', който ще обясни в подробности спецификите на локалното и сезонно производство и неговото значение за здравето ни, околната среда и местната икономика.

В част номер 3 ще имате удоволствието да се запознаете с Десислава Владимирова от Coral club. Тя ще говори на тема хидратация и ролята на водата в ежедневието ни.

Във всеки един момент ще имате възможност да задавате своите въпроси и да получите адекватен и изчерпателен отговор на тях.

И този път мероприятието ще има благотворителен оттенък, тъй като на него ще се събират средства за SOS Детски селища България – организацията за социално развитие, която гарантира правото на всяко дете да расте в семейство, да има детство и бъдеще.

Тъй като броят на местата е ограничен до 30, достъпът до семинара ще се случва с предварителна заявка ето тук и ще ви струва 6 лева. Ако се чувствате късметлии, бихте могли да отидете и без предупреждение, но тогава ще трябва да си приготвите 10 лева.

И така – ако живеете в Благоевград или ви влече натам, чувствайте се поканени на 24 вечерта! Опитът ни показва, че няма да съжалявате :)Health on a plate

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май