За какво служи една пейка?

Вижте отговорите в сайтa за (не)обикновени пътешественици Peika.bg
За какво служи една пейка?

Пиене на кафе. Четене. Похапване. Подремване. Припичане на слънце. Белот. Клюки. Целуване. Издълбаване на имена. Тренировка на открито. Да, една пейка може да има десетки употреби, и то крайно различни :)

Пейката е и мястото, където сядате да си починете и да разпънете картата, преди да поемете в нова посока. А именно това можете да направите на новия сайт за (не)обикновени пътешественици Peika.bg.

inm.com

Тук ще откриете вдъхновение за следващия уикенд, за ваканцията си или (защо не?) за околосветско пътешествие.

Освен че можете да намерите идеи за дестинации, бързо и лесно можете да видите интересни събития и фестивали, които предстоят в града, в който се намирате. Вече няма да ви се случи да пропуснете любопитно събитие, което се е провеждало точно под носа ви, докато сте били на разходка в Будапеща например.

А най-хубавото е, че на пейката приятел в нужда се познава – в социалната част с въпроси можете да попитате за всичко, свързано с пътуването, което ви вълнува, а не намирате отговор. Как се движи лифтът на Сопот тази година? Достъпна ли е пещера Врелото? Питайте и отговаряйте :)

Peika.bg е за онези, които обичат да посещават непознати дестинации, да се запознават с историята и легендите на всяко кътче, както и с начина на живот на местните хора, с храната и традициите им. Поседнете на пейката преди да потеглите на път, и там ще ви покажат неочаквани гледни точки дори и към най-баналните места.

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април