Да си дадем почивка, а?

Или защо временната раздяла не е решение на проблемите във връзката
Да си дадем почивка, а?

Имам едни приятели – момче и момиче, които са двойка. На всеки три месеца въпросните сладури се разделят, за да се съберат отново седмица-две... по-късно.

Твърдят, че тази кратка временна раздяла им помага да си починат един от друг. Да се "освежат", нали разбирате? Междувременно, докато трае "семейният" им отдих, излизат с други жени и мъже, забавляват се и правят всичко онова, което си позволяват необвързаните персони. След това пак се хващат за ръце и така до следващия път.

Не знам до кога ще продължават в този дух, но вече очаквам деня, когато най-накрая ще разберат, че май не им е писано да бъдат заедно. Когато отново ще се разделят. Ама окончателно.

inm.comО, не ме разбирайте погрешно... Понякога и мен ме спохожда нуждата да се отърва от половинката си за известно време. Разбираемо е – виждаме се всеки ден.

Но съм убедена в едно: хората се събират, за да споделят както хубавите, така и лошите моменти. Събират се именно, за да се уморяват – не само в леглото обаче, а също и в общите планове, излети, в осъществяването на спонтанните идеи, в споровете...

От друга страна, защо почивката от другия да не бъде под друга форма? Например – всеки да се усамоти в заниманията си, да се вглъби в себе си. Или просто да излезе с приятели, да разнообрази ежедневието си?

Е, оставям отворени тези въпроси за всички ентусиасти, които търсят отговорите им.

И отивам да си почивам. С приятеля си :)

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април