Освободете се от досадните стрии!

С лесна домашна рецепта
Освободете се от досадните стрии!

Колкото и да не ми се иска да започна с думите - "Едно време нашите баби не са знаели, какво са това стрии...", но за съжаление това твърдение е абсолютната истина и не мога да не го споделя и с вас.

Знам, че ще ме разберете напълно! Често съм си мислила на тази тема и когато се върна назад във времето, когато бях дете се сещам, че и двете ми баби хидратираха кожата си със свинска мас. Да не кажа, че свинската мас беше панацея за какво ли не. За сухи пети, суха коса, сухи ръце от многото работа на полето и разбира се суха кожа на тялото.

Мажеха се и то доста обилно!

Смятам да ви споделя една натурална домашна рецепта против стрии, която смятам че е доста ефективна, ако проявите търпение и най-вече постоянство. Особено, ако нямате намерение да се мажете със свинска мас.

Необходими продукти:

1537882inm.com

1 супена лъжица захар
1 супена лъжица рициново масло или зехтин
1 лимон
1 капсула витамин Е

Изстискайте лимона и смесете всички продукти в едно бурканче. При добавянето на витамин Е, сместа ще се превърне в слузеста течност. Нанесете получената маска в областите на тялото където имате стрии и втрийте добре с кръгови движения с помощта на четка или гъба за къпане. Останете така с маската поне 5 минути, след което вземете душ.

Тази маска можете да съхранявате в хладилник до 3 седмици. Добре е да я правите поне 3 пъти седмично!

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април