Ключът към женското сърце: Свежо мъжко ухание

Ключът към женското сърце: Свежо мъжко ухание

При мъжете ароматът трябва да е едва доловим, чист и свеж, за да накара една жена да иска да се доближи до него и да го усети по-добре. Всяка една жена обича да е заобиколена от мъже, които се грижат за своята външност и хигиена, разбира се, без да прекаляват!

1854442

"Един мъж никога не трябва да прекалява с афтършейвовете и одеколоните. Много пъти съм се качвала в асансьори, пълни с мъже, напръскани с тонове парфюм, а това никак не е възбуждащо”, сподели веднъж певицата Бионсе. И ние трябва да се съгласим с нея, изборът на мъжки парфюм трябва да стилен и въздействаш.

Всеки мъж, който иска да направи добро впечатление на една жена трябва да знае, че ключът към това, е страхотното мъжко ухание, което може да бъде постигнато с използването на качествени мъжки парфюми.

Важно е се знаете, че не само дамските, но и мъжките парфюми се разделят на категории. Според аромата си, те могат да бъдат: дървесни, цветни, ориенталски или други видове мъжки парфюми.

1854443

Когато избирате парфюм трябва да прецените за кой сезон е подходящ. Зимните мъжки парфюми трябва да са по-силни и тежки, докато тези за лятото е добре да са свежи и леки. Изборът на хубави мъжки парфюми е много труден. В днешно време пазара изобилства от маркови мъжки парфюми, затова ви предлагаме следните аромати, които ще допринесат за повече настроение и женски погледи.


ключови думи:
ключ сърце

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април