Каква си в любовта?

Каква си в любовта?

Какъв тип си?

Романтичка – обичаш да сте влюбена.Любовта от пръв поглед не ти е чужда и това често те разочарова, тъй като хората се променят. Ако не искаш да загубш тръпката, не губи оригиналността си и авантюристичната си страна. Планирай пътувания, романтични срещи, изненади. Не бързай да се отказваш, вложи усилия във връзката си. Ако не се получи, значи не е било писано да стане!

Взискателна – имаш високи критерии и не обичаш да ги променяш. Склонна си да притискаш партньора си да се променя, за да достигне твоите стандарти. Препоръката на специалистите е да изхвърлиш въображаемия си лист с изисквания и да започнеш да се радваш на живота. Компромисите са част от всяка щастлива връзка, дори и да отказваш да го признаеш. Ако изпуснеш подходящия човек заради някакъв дребен недостатък, ще съжаляваш.

Обсебваща – искаш да си постоянно заедно с партньора си. Направо го задушаваш с присъствието си, с обажданията, мейлите и съобщенията си. Постоянно се притесняваш за връзката си и търсиш проблеми там, където не съществуват. Оставеи партньора си да диша. Ако не можеи да се справиш сама, потърси помощ, тъй като може да има по-сериозна причина за твоята несигурност.

Даваща – помисли дали не даваш повече, отколкото получаваш. В един момент може да осъзнаеш, че връзката е еднопосочна и влагаш усилия за човек, който вече не е влюбен в теб, но ти не го забелязваш, защото се стараеш за двама и постоянно посрещаш нуждите на партньора си в замяна на нищо. Важно е да имаш и свой живот. Отношенията с човека до теб не са всичко, трябва да имаш свои приятели, свои хобита и занимания. Да поставяш себе си преди останалите.

Закачлива – обичаш ухажването. Не си против дългосрочните връзки, но очите ти обичат да оглеждат и други варианти. Специалистите препоръчват на тези, които искат да запазят отношенията си с човека до тях, да се постараят да избягват аферите. Не се поддавай на изкушения, колкото й да ти се иска. Вместо да търсиш адреналин извън връзката си, защо не опиташ нови неща – танци, спортове и др.?

Приятелка – любовта те дебне от доста време. Мислиш си, че с него/нея сте само приятели, но всъщност прекарвате доста време заедно, имате общи интереси и познати. Изведнъж осъзнаваш, че май има нещо повече от приятелство. Такива връзки са спокойни, но силни. Не оставяй обаче платоничните чувства да надделеят над страстта. Организирайте си романтични преживявания с повод и без повод. Някоя и друга изненадваща страстна целувка също няма да навреди.


Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април