Десетте неща, които правят един мъж перфектен

Десетте неща, които правят един мъж перфектен

Има неща, които само мъжът трябва да прави и жените се впечатляват от това. Нека бъдем честни, когато са с жени, мъжете изпитват особено удоволствие да направят нещо, което се очаква да бъде свършено от тях, именно защото са от силния пол. Показваме ви десет неща, които всеки мъж трябва да може да прави. 

1781354

1. Да отваря бутилка със запалка Истинският джентълмен винаги има запалка в себе си. Ако с нея може и да отвори бутилка бира, това създава гарантирано впечатление.

2. Да използва скарата Безспорно е, че мястото до скарата принадлежи на мъжете, не на жените. Добре е жените да оставят мъжете сами да се погрижат за изпичането на перфектната пържола.

3. Да дегустира вино Дегустацията на вино в ресторанта е работа на мъжа. Така той може да докаже добрия си вкус на жената. Горко обаче на онези, които всъщност нямат добър вкус.

4. Да пали огън Мъжете палят огън от векове… Днес това все още впечатлява жените, особено когато им е студено.

5. Да убива насекоми Мъжете често биват търсени, когато става въпрос за убиване на някой малък вредител. Дали този, който успее да убие паяка или комара е същински Терминатор или спасител, е решение, което взима изплашената жена – във всеки случай обаче тя накрая е спокойна и доволна, а мъжът – горд.

6. Да прави коктейли Защо жените толкова си падат по бармани? Няма какво да го мислите – просто е така! Затова е много важно един мъж да умее да миксира напитки.

7. Да откопчава сутиен с една ръка Когато се научите да откопчавате сутиен с една ръка, бъдете сигурни, че жените ще бъдат много благодарни. Тъй като в такъв случай ще може другата ви ръка да се грижи за по-важни неща.

8. Да сменя гумите Може би е клиширано да помогнете на жена да си смени спуканата гума, но е факт, че едва ли има по-добра ситуация за флирт, от тази на "безпомощната жена, която среща своя спасител".

9. Да програмира дистанционното за телевизора Жените не могат да програмират дистанционното управление – страхотно! Защото само така мъжете биха спечелили класическата битка вечер за това какво да гледат по телевизията.

10. Да сглобява мебели Мъжете обичат да поправят неща. Жените пък обичат да наблюдават този процес. В такъв случай е идеално, когато има някое ново шкафче от Икеа, например, което чака своето сглобяване.
1781356

ключови думи:
мъж перфектен

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април