3-те властни зодии, от които мъжете се страхуват

3-те властни зодии, от които мъжете се страхуват

Овен

Жените със зодия Овен са истински огън, с който малко мъже могат да се справят. Те обичат да командват и да владеят ситуацията изцяло. Искат винаги да става тяхното и рядко са готови на компромиси. Овните имат нуждата непрекъснато да доказват, че знаят повече и могат повече. В семейството те са водещата фигура, а мъжете до тях изпълняват всичките им желания. Хубавото при Овните е, че те не целят нищо лошо със своето поведение, просто са свикнали всичко да става, както те кажат.

1906700

Дева

Девите са жени, които знаят какво искат и знаят как да го постигнат. По пътя си към успеха обаче мачкат всичко и всички. Те са независими, не търпят мъжете до тях да им казват какво да правят и често това им изиграва лоша шега. Не се съобразяват, не питат, а направо действат. Те трябва да знаят, че няма как да изградят стабилна връзка с това си поведение и винаги ще са сами, ако не смекчат малко независимостта си. Мъжете се страхуват да излизат с жени, които държат целия контрол. Лесно губят интерес.

Козирог

Жените Козирози са кариеристки и в даден момент от живота си работата им е всичко. Мъжете не обичат жени, които се събуждат и си лягат с мисълта за кариерата си. Жените от тази зодия правят всичко възможно, за да са номер едно. Те обичат да командват в службата, което често се прехвърля и в личния им живот. Няма мъж на тази Земя, която да изтърпи всички наставления и съвети, които Козирозите дават. Страхът при мъжете идва от там, че жените им са прекалено контролиращи създания, които понякога задушават със силата си.


ключови думи:
зодии страх

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април