Хайде на шоколадовите тениски!

Идеални за женската половина от човечеството
Хайде на шоколадовите тениски!

Много е несериозно, обаче мисълта за тениска с дъх на шоколад наистина ми харесва. Не за мен, естествено! Ние мъжете имаме нещо като естествен имунитет срещу магическата сила на какаото, въпреки, че той понякога отива по дяволите и после ни откриват омазани до ушите и търкалящи се сред топченца станиол.

Но това си е нищо в сравнение с взаимоотношенията между нежния пол и въпросната субстанция. Имайте предвид, че щом някой напише нещо от сорта на "аз съм в шоколада и шоколадът е в мен", някъде започва да свири сирена и не след дълго пристигат чичковците с белите престилки, за да си го приберат за лечение.

Ето защо би ми било забавно да видя какво ще се случи, ако една жена облече споменатата от мен тениска. Освен, че няма да може да вижда и чува, тя най-вероятно ще започне да страда от халюцинации и в крайна сметка ще се опита да се самоизяде.

Най-готиното е, че такава дреха съществува и подобен експеримент е напълно възможен. Резултатът е постигнат благодарение влагането на какаова есенция в мастилото на щампата. Самата тя изобразява чудесната молекула на теобромина, за който знаем, че се намира в какаото и действа като вазодилатор (разширител на кръвоносни съдове), диуретик (средство за... изпишкване?) и сърдечен стимулант. Ха-ха-ха-ха-ха! Всичко това само против 25 долара!

За съжаление, ароматът е гарантиран до десетото изпиране със студена вода...

Но докато леля Мария не ни предложи прах за пране с дъх на шоколад, смятам, че и това е вариант.

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април