Сексуална съвместимост според зодията

Сексуална съвместимост според зодията

1786845

СТРАСТНИТЕ ОВНИ

Те по природа са сантиментални и същевременно с това много, много страстни. В леглото са невероятно изобретателни и макар да им се носи славата на егоисти, едва ли ще останете недоволни.

Представителите на зодия Овен обичат да доминират в секса, но това съвсем не значи, че си падат по пасивни партньори. Напротив, те направо се побъркват от удоволствие, когато някой ги изненада с нещо интересно и по-нетипично. Стига, разбира се, да не им се натрапват неща, които не искат да опитат. В секса най-много си пасват с Лъвове и Стрелци. Но, ако искат сериозна и хармонична връзка, по-добре да се насочат към Везни, Водолей или Близнаци.

 

ТЕЛЦИ - ЦЕНИТЕЛИТЕ НА СЕКСА

За Телците, сексът е нещо като маратон по сценарий. Те дълго време подбират своите партньори и не биха скочили в леглото с всеки срещнат. Интересното е, че въпреки този обстоен подбор, не могат да стоят "на сухо" за дълъг период. Затова обикновено си имат няколко "резерви" в телефонния указател, на които да звъннат при нужда.

Склонни са към по-нетрадиционни неща, но само, ако те самите са инициатори. И все пак, това не се случва често.Перфектен секс биха правили с представители на Козирог, Рак, Риби и Дева. Пълната катастрофа в леглото е гарантирана, ако си легнат с Лъв, Скорпион или с друг Телец.

 

БЛИЗНАЦИ - ИСКАМ НЕЩО НОВО И ИНТЕРЕСНО

Това, което Близнаците не понасят, е еднообразието в секса. Скучните партньори много бързо биват изритани не само от леглото, но и от живота им. Те са страстни, находчиви, оригинални и много активни. Обожават флирта, макар понякога да са доста директни. Ако попаднат на човек, който е на тяхната вълна, ще го побъркат от удоволствие.

А такива хора са Водолеите, Лъвовете и Везните. Ще останат разочаровани от Девите и Стрелците. С друг Близнак също може да правят хубав секс, но за връзка не бива и дума да става.

 

НЕЖНИТЕ РАЦИ

Чувствени и внимателни любовници, които не си падат по нещо различно от класиката. Но най-хубавото при тях е, че страшно много се раздават в леглото. Което значи, че ако партньорът им иска да пробва по-нетрадиционни неща,те ще се съгласят в името на неговото удоволствие. Стига, разбира се, той да подходи с нежност към тях.

Сексуално съвместими са със Скорпион, Лъв, Дева, Телец и Овен. С Везни и Козирог нещата няма да се получат добре. Що се отнася до сериозна връзка, най-добре ще си паснат с Телец.

 

ЛЪВОВЕ - ЕКСПЕРТИТЕ В СЕКСА

Лъвовете са изкусни любовници и обичат да експериментират. За тях е важно да доставят удоволствие и ще направят всичко възможно това да се случи. Докато правите секс с Лъв, ще имате чувството, че сте най-ценният за него човек и, че ви обича до полуда. Но не се заблуждавайте! Нищо чудно на другия ден изобщо да не ви потърси!

И все пак, Лъвовете обичат да има и някаква духовна връзка в половия акт. Затова ще си паснат перфектно с Овен, Близнаци, Стрелец и Везни. С Дева, Скорпион и Водолей нещата ще са горе-долу задоволяващи. А с Козирог сексът ще е много, много кофти.

 

СТАРАТЕЛНИТЕ ДЕВИ

В леглото Девите вършат всичко като по учебник. Издръжливи са и нищо чудно да ви подкарат на секс маратон. Ще се стараят да ви е приятно, но няма и да се замислят да си поискат своето. Ако ви правят френска любов, по-добре им отвърнете със същото, защото в противен случай може и да не ги видите повече.

Малко са представителите на тази зодия, които си лягат с непознати. Макар понякога да имат такива кратки периоди в живота си. Сексуално съвместими са със Скорпионите и останалите Деви. Пълната им противоположност в леглото са Везните, Раците и Водолеите.

 

ВЕЗНИ - ВАЖНА Е ЕМОЦИЯТА

Везните не обичат да са активната страна в интимните ласки. Предпочитат партньорът им да поеме инициативата и за започването, и за начина, по който ще протече сексът. Въпреки това могат да бъдат доста изобретателни, но по-скоро в частта с ухажването.

За везните сексът трябва да е комбинация от страст, хармония и малко мръснишки думи. Но изречени изискано (доколкото, разбира се, може) и на място. Идеално се вписват с Овен, Близнаци, Лъв и Стрелец. С Козирог, Телец и Рак сексът ще е доста странен и не особено приятен.

 

СКОРПИОНИ - СТРАСТ СТРАСТ И ПАК СТРАСТ!

Те са страшно темпераменти в секса. За тях той има огромно значение и затова им трябват партньори, готови да приемат цялата тази страст. Въпреки, че им се носи такава слава, Скорпионите не са особено развратни.

Да, обичат интересните експерименти. Шал на очите, белезници, секси бельо или полицейска униформа. Но това в никакъв случай не може да се нарече разврат. Сексуално съвместими са с Козирог, Дева, Риби и Рак. Не си пасват с Везни и Стрелец.

 

СТРЕЛЦИ - НАЙ-ГОЛЕМИТЕ ЕКСПЕРИМЕНТАТОРИ

Стрелците съвсем спокойно могат да издадат нова версия на Кама Сутра! Освен това са толкова чаровни, че с лекота могат да вкарат всеки в леглото си. И след това той няма да иска да си тръгне от там! Макар, че ще му се наложи, защото те трудно започват сериозни връзки. Ако пък го направят, има голяма веротност да изневеряват.

За да им е приятен сексът, Стрелците имат нужда от някой, който може да приеме смело желанието им да експериментират. Този някой най-добре ще е да бъде зодия Овен, Лъв, Водолей или Скорпион. Не бива да си лягат с Козирог, Риби и Дева. Ще останат много разочаровани.

 

КОНСЕРВАТИВНИТЕ КОЗИРОЗИ

От тях не очаквайте някаква изпепеляваща страст. Но за сметка на това ще ви шашнат с нежност и уникална издръжливост. Особено, ако имат чувства към вас. Както във всяко нещо в живота си, така и в секса, са последователни и детайлни. Залагат на сигурното и изпитаното, но пък това ги предпазва от фалове.

Понеже си падат по традиционния секс, изобщо няма да си паснат с любители на експериментите. За тях благоприятни партньори са Риба, Дева и Телец. Не си подхождат с Близнаци и Овен.

 

МИСТИЧНИТЕ ВОДОЛЕИ

Сексът за Водолеите никога не е бил на първо място. Затова и не очаквайте от тях кой знае какво старание. Биха се раздали напълно, ако партньорът им ги вдъхнови към нещо по-приключенско. Но, за да стане това, първо трябва да ги накарате да го визуализират в съзнанието си и след това да го пробват на живо.

Именно затова, те имат нужда от находчиви партньори. Които да събудят страстта им и да им разкрият най-приятните и интересни страни на секса. Такива са Близнаци и Овен. Сексът ще бъде абсолютен кошмар, ако си легнат с Дева.

 

ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНИТЕ РИБИ

При Рибите чувствеността и сексуалността вървят ръка за ръка. За тях е важно да имат доверие към интимния си партньор. В никакъв случай не бива да подхождате настоятелно или да подчертавате, че това между вас е само секс.Рибите имат нужда от ухажване, нежност и романтика, за да ви се отдадат напълно.

Сексуална хармония трябва да търсят с Лъв, Скорпион, Рак и Козирог. Неподходящи партньори за тях са представителите на Овен, Дева, Риби и Стрелец.

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април